Tratamente Naturiste in Bolile Femeilor - Eugen Giurgiu, ed. Meteor Press
Tratamente Naturiste in Bolile Femeilor - Eugen Giurgiu, ed. Meteor Press

Un manual simplu, care se adresează tuturor femeilor, indiferent de vârstă, oferind o serie de remedii naturiste ce se pot aplica în casă, fără a fi nevoie de o pregătire specială. Citind cartea de faţă, veți afla care sunt plantele cu adevărat utile în tratarea afecțiunilor dumneavoastră. Paginile acestui volum vă propun rețete și indicații eficiente, cu rolul de a vă însănătoși.

Doctor în biochimie, fost cadru universitar, inventatorul unor medicamente noi, Eugen Giurgiu este azi unul dintre cei mai cunoscuți și mai dedicați cercetători în domeniul plantelor medicinale atât din România, cât și din Europa.

Vindecare prin autotratament este o carte de exerciții și metode terapeutice elaborate de faimosul maestru al artelor marțiale Li Hesheng, în urma unei practici îndelungate.Cercetările sale minuțioase s-au îndreptat în special către găsirea celor mai simple și mai eficiente metode, pe care să le poată folosi oricine pentru a-și trata simptome apărute frecvent, ale unor boli acute sau chiar cronicizate.

Bazându-se pe experiența personală în practica medicală și predarea artelor marțiale, autorul expune peste o sută de metode și exerciții, pentru a fi practicate de cei ce suferă de boli respiratorii, cardiovasculare, gastrointestinale, urogenitale, nervoase, ale organelor de simț etc., dar și de cei care doresc să-și întrețină sănătatea pentru a fi mereu în cea mai bună formă.

Vindecare prin autotratament - Li Hesheng
Louise L Hay - Vindeca-ti corpul
Louise L Hay - Vindeca-ti corpul

Louise L. Hay este o autoare de renume internațional, care a ajutat milioane de oameni din întreaga lume să se vindece și să se simtă inspirați.

Cu mai bine de 20 de ani în urmă a fost diagnosticată cu cancer, dar s-a vindecat singură prin folosirea metodelor descrise în această carte: Vindecă-ți corpul.

Gândurile pe care le emitem și cuvintele pe care le rostim zilnic contribuie la crearea realității noastre, influențându-ne starea de sănătate și experiențele de zi cu zi. Prin schimbarea acestor gânduri și a acestor cuvinte, noi ne putem schimba radical viața.

Louise L. Hay ne explică în această carte mecanismul prin care atitudinea noastră față de viață și față de noi înșine poate sta la baza bolilor de care suferim.